Stona.ro
Logo Stona

STONA, divizia de retail a Algabeth Stone Group, ce deţine 6 cariere de piatră naturală în întreaga lume şi peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de ţări, cu ocazia lansării magazinului online www.stona.ro, are onoarea de a te invita la evenimentul „Zilele Porţilor Deschise” ce se va desfăşura în perioada 13, 14, 15 octombrie la sediul situat în apropiere de Ploieşti.


Vino şi convinge-te că suntem depozitul cu cel mai mare stoc de piatră naturală disponibil în România: marmură, granit, travertin, calcar onix şi multe altele.


Vei vizita şi fabrica noastră, locul în care piatra naturală este prelucrată.


Pentru că ne pasă de partenerii noștri prezenţi şi viitori, ți-am pregătit pentru ziua de vineri, 14 octombrie, un moment inedit: invitatul nostru special, Lorand Soares Szasz, ne va vorbi tuturor despre căi pentru dezvoltarea afacerii. Aflând informaţii strategice noi, vom avea ocazia să creştem împreună!

Pentru oricare dintre zilele evenimentului, STONA asigură transportul dus-întors din Bucureşti, iar pentru ziua de joi, 13 octombrie și din Braşov.


Vă așteptăm cu drag în oricare dintre zilele 13, 14, 15 octombrie și vă rugăm să confirmaţi participarea completând un formular scurt aici:

Copyright © 2016 Stona.ro.
stona.ro