Este granitul potrivit pentru podele?
Materiale

Este granitul potrivit pentru podele?

Granitul este foarte folosit pentru blaturi de bucatarie. Afla acum de ce este foarte potrivit si pentru podele.

Granitul este una dintre cele mai dure materiale. Combinatia mineralelor din granit face ca acesta sa se regaseasca intr-o varietate mare de culori si are ca si caracteristica principala duritatea. Aceasta piatra natuala este una dintre primele alegeri cand vine vorba de baltul de bucatarie. Mai jos iti prezentam si cateva motive pentru care este foarte potrivit pentru a fi folosit pentru amenajarea podelelor acasa sau la birou.

Dalele de granit

Cel mai fascinant lucru este ca granitul este usor de taiat. Granitul se taie usor in dale, dalele se aplica foarte usor pe podea. Acolo unde este nevoie ca una dintre dalele de granit sa fie decupata, acest procedeu poate fi facut usor, chiar si daca nu esti profesionist.

O aparitie uimitoare

Este si normal sa alegem granitul, acesta ne ofera foarte multe. Culorile foarte diverse, modelele exotice si acel aspect stralucitor pe care il are granitul sunt cateva dintre motivele pentru care este atat de apreciat. Inca un motiv foarte bun pentru care granitul este o alegere foarte inteleapta este ca pot fi facut combinatii de mai multe culori atunci cand se amenajeaza podeaua. In felul acesta incaperea capata una spect si mai artistic.

Amabil cu portofelul tau

Desi pretul granitului poate varia in functie de modelul si de compozitia sa, acest material este unul dintre cele mai durabile si mai eficiente din punct de vedere al costului. E de ajuns ca suprafata sa fie mentinuta curata si sa aplice o sigilare pentru ca granitul sa isi pastreze timp foarte indelungat calitatile si sa continue sa arate elegant, ca in prima zi.

Foarte durabil

Nu in ultimul rand, granitul este foarte unoscut pentru cat este de rezistent. Este una dintre cele mai dure pietre naturale si, deci, unul dintre cele mai rezistente materiale din istoria omenirii. Granitul nu este afectat nici daca este scapat vreun obiect greu pe suprafata lui, de asemenea nu e nevoie deloc sa duci grija petelor, granitul nu se pateaza atat de usor ca alte materiale.

STONA.ro vine in intampinarea iubitorilor de piatra naturala cu o gama foarte variata de tipuri de granit. Peste 230 de modele. Intra acum pe site sau contacteaza-ne si te vom ajuta sa gasesti inspiratie pentru amenajarea spatiului tau.