GRANIT, EXODUS BLUE, LASTRE, 2

GRANIT, EXODUS BLUE, LASTRE, 2 View larger

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Disponibil la comandă
Solicită ofertă

Informatii Utile

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant, atunci când vine vorba de duritate și rezistență. În compoziția granitului predomină cuarțulfeldspatul și minerale de culoare închisă ca: biotit și mai rar amfiboli.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Granitul Exodus Blue se extrage din carierele de piatră naturală din Grecia. Cromatica acestui granit este compusă din tonuri reci și include culorile albastru închis și alb.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi granitul Exodus Blue atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, preţurile convenabile vin la pachet alături de calitate şi funcţionalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Lastrele sunt bucăți mari de piatră tăiate la o anumită grosime din blocuri mari de piatră.
Imaginile afișate au caracter informativ, fiecare lastră este un produs natural și niciodată două bucăți sau zone ale unei suprafețe din piatră nu vor fi identice.
Acestea se achizitoneaza la bucată și se debitează separat, costul final fiind oferit direct de către un agent Stona.

Caracteristici

Cod Produs 2316
Tip Granit
Unitate de Masura MP
Tip Produs Lastre
Grosime 2 cm
Culoare Material Albastru
Tip Material Exodus blue

Din aceste materiale se pot realiza:

Blaturi de bucatarie

Solutia ideala pentru amenajarea si dotarea bucatariilor precum si a altor tipuri de interioare. Pot fi utilizate in orice situatie cand cerintele de ordin estetic sunt asociate cu cerinte de rezistenta si durabilitate.

Pavele

Pentru pavarea aleilor dintr-o gradina sau aflate la exteriorul casei nimic nu este mai indragit decat piatra naturala. In afara de durabilitatea materialului, de buna rezistenta la ciclurile inghet-dezghet, de estetica pe care o ofera.

Trepte

In cazul treptelor de interior, primeaza eleganta si asortarea cu restul finisajelor, asadar este importanta posibilitatea de a alege acele pietre naturale care ofera cea mai mare diversitate de culori.

Glafuri

Rolul glafurilor este, asadar, in mare masura estetic, chiar daca oricine stie ca au si o oarecare functie practica, pentru ca pe acestea se pot depozita obiecte. Pe glafurile ferestrelor poate fi pozitionat un ghiveci sau un obiect decorativ.

Produse din aceeași categorie