Trei tipuri de granit negru disponibile în magazinul nostru
Materiale

Trei tipuri de granit negru disponibile în magazinul nostru

Granitul negru a fascinat zeci de generații la rând, începând cu civilizațiile străvechi care îl foloseau în construcția templelor, până în ziua de astăzi când este folosit în cele mai elegante case și capodopere arhitecturale. În articolul de astăzi, îți vom prezenta trei dintre modelele pe care le găsești în magazinul nostru.

 

Mongolian Black

Plăcile de granit Mongolian Black sunt extrase din sudul Mongoliei și din partea de Nord a Chinei. Nuanța închisă la culoare îl face ideal pentru folosirea în combinație cu elemente de culoare deschisă, precum mobilierul crem sau alte plăci de granit. Granitul Mongolian Black îmbină în egală măsură calitatea și funcționalitatea, iar raportul calitate-preț este unul excelent.

 

Hebei Black

Granitul Hebei Black are origine asiatică și este extras din provincia chineză Hebei. Unul dintre atuurile acestui tip de granit e reprezentat de faptul că dimensiunea și culoarea fiecărui bloc nu se modifică de la o lastră la alta, iar variațiile sunt minime. La fel ca în cazul altor plăci de culoarea neagră, mătuirea se realizează cu foarte mare atenție. Granitul Hebei Black este o piatră densă, iar numărul de micro-fisuri și orificii este minim, tocmai de aceea, pe suprafața acestui granit nu se aplică rășini.

 

Emerald Pearl

Plăcile de granit Emerald Pearl se extrag dintr-o carieră de rocă din Norvegia. Datorită compoziției și structurii cristalelor, acest tip de granit tinde să aibă un aspect tridimensional. Aflându-se într-o zonă cu temperaturi scăzute, granitul Emerald Pearl estre extra și prelucrat cu cele mai moderne echipamente de exploatare rezistente la condițiile meteorologice, tocmai de aceea finisajele sunt de o calitate superioară.

 

Descoperă și mai multe modele pe în shoroom-ul nostru din București.