Trei decorațiuni inedite, din piatră naturala, pentru grădină
Materiale

Trei decorațiuni inedite, din piatră naturala, pentru grădină

Chiar dacă vara a venit de ceva vreme, căldura a început să-și facă simțită prezența de puțin timp, așa că dacă încă nu ți-ai amenajat grădina casei, îți oferim în articolul de astăzi puțină inspirație și câteva modalități prin care îți poți decora locul în care te simți cel mai bine să îți petreceri serile de sâmbătă și diminețile de duminica.

 

Fântână artizanală

Fântânile arteziene pentru grădină se poziționează de obicei în partea frontală a casei, iar așezarea se face cât mai echilibrat și simetric, luând în calcul toate celelalte elemente ale grădinii. Cel mai simplu este să alegi o fântână deja realizată pe care doar să o instalezi. Cu toate acestea, dacă îți dorești să dai frâu liber imaginație, poți construi una chiar tu.

 

Iaz cu pești

Iazul cu pești va oferi grădinii tale un aspect asiatic și ușor exotic, în special dacă acesta este realizat folosind piatră naturală. Pentru a obține un efect cu adevărat special, instalează un sistem de iluminare subacvatic.

 

Suport pentru ghivece

Pentru a crea un suport de ghivece din piatră naturală ai nevoie doar de câteva plăci, puțin timp și puțină inspirație. Încearcă să alegi piatra naturală în funcție de tipul de plante pe care vrei să le pui în ghiveci, spre exemplu, travertinul de culoarea bej se potrivește foarte bine cu cactușii.

 

Te așteptăm în showroom-ul nostru din București pentru a vedea cele mai noi modele de piatră naturală disponibile. Sau mai simplu pe www.stona.ro. Următorul articol va fi disponibil miercurea viitoare.