Marmura alba   avantaje, dezavantaje si modele
Materiale

Marmura alba avantaje, dezavantaje si modele

Marmura albă este unul dintre cele mai apreciate materiale de construcție. Aceasta a fost folosită încă din Roma Antică , iar formele pe care le-a luat au fost diverse și multiple. În prezent, aceasta a devenit tot mai utilizată, deoarece extragerea, prelucrarea, transportul și achiziționarea ei au devenit mult mai accesibile. În articolul de astăzi, am decis să îți prezentăm care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale marmurei albe, dar și ce modele ai la dispoziție.

 

Avantaje

Marmura albă oferă spațialitate camerei, atunci când este folosită în interior. Pe lângă spațialitate, un alt mare avantaj al acesteia este reprezentat de faptul că, pentru că este albă, pune foarte bine în evidență restul tonurilor și nuanțelor din cameră, de aceea este foarte bine să o folosești atunci când vrei să pui într-o lumină bună anumite piese de mobilier mai speciale. Nu în ultimul rând, trebuie să spunem că marmura albă este o adevărată dovadă a eleganței.

 

Dezavantaje

După cum probabil ai ghicit, marmura albă este mult mai greu de întreținut față de restul modelelor, deoarece urmele lăsate de timp sunt mult mai vizibile. Marmura albă trebuie curățată mai des și sigilată periodic cu rășină epoxidică.

 

Modele

Thassos White, Petra Milk White și Crystal White sunt cele mai cunoscute modele de marmură albă, iar toate trei sunt disponibile în magazinul nostru. Găsește și mai multe modele pe www.stona.ro, dar și în showroom-ul nostru din București. În plus, nu uita că poți apela la reprezentanții noștri pentru a te ajuta să alegi modelul preferat. Pe săptămâna viitoare!