Cele mai întâlnite întrebări ale clienților  partea II
Materiale

Cele mai întâlnite întrebări ale clienților partea II

Continuăm astăzi seria de articole începută săptămâna trecută în care facem o recapitulare și răspundem celor mai întâlnite întrebări venite din partea celor care decid să folosească piatra naturală în proiectele lor. Răspunsurile întrebărilor „Care este cea mai bună piatră naturală?”, „Cât timp rezistă piatra naturală?, „Cât de greu se întreține piatra naturală?”

le găsești în articolul nostru precedent.

 

„Magazinul Stona oferă consultanță?”

Răspunsul este da, magazinul Stona oferă consultanță gratuit. Aceasta poate fi obținută atât online și telefonic, cât și fizic în showroom-ul nostru din București. Consultanții noștri te vor ajuta să faci cele mai bune alegeri în funcție de nevoile și dorințele tale. În plus, te pot ajuta cu toate informațiile pe care vrei să le afli despre pietrele naturale.

 

„Există diferențe între plăcile din showroom și cele din depozit?”

Da, există diferențe pentru că fiecare piatră naturală este unică. Literalmente, chiar nu există două plăci identice, poate doar cele ale căror lastre au fost tăiate în oglindă. Așadar, cel mai bine este, dacă timpul este de partea ta, să vizionezi exact piatra naturală pe care vrei să o achiziționezi. În felul acestea, poți fi și mai sigură pe alegerea pe care o faci.

 

„Cum pot crește rezistența pietrei naturale?”

Piatra este unul dintre cele mai rezistente materiale de construcție, așa că nu este nevoie să „crești” rezistența pietrei. În schimb, ce poți face este să o păstrezi cât mai mult timp. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fii atent cu obiectele pe care le manevrezi în jurul pietrelor, pentru că momentele de neatenție pot duce la fisuri. Odată fisurată, piatra își pierde din rezistență. E important să nu confuzi fisurile cu zgârieturile. Zgârieturile nu afectează rezistența, ci doar aspectul.

 

Te așteptăm și săptămâna viitoare pentru următoarea parte a acestui articol.