Cele mai întâlnite întrebări ale clienților  partea III
Materiale

Cele mai întâlnite întrebări ale clienților partea III

Astăzi vorbim din nou despre care sunt cele mai întâlnite întrebări pe care clienții noștri ni le adresează. E bine de știut că acest articol va fi ultimul din această serie, dar poți sta fără grijă pentru că dacă există întrebări suplimentare, ne poți scrie pe e-mail ( comenzi@stona.ro )

 sau pe pagina noastră de Facebook și îți vom răspunde cât mai rapid cu putință.

 

„Cât durează transportul?”

Transportul nu durează nici mai mult nici mai puțin față de alte produse pe care le comanzi de obicei din magazinele online, deoarece colaborăm cu firmele de curierat din România. Există, însă, cazuri în care transportul poate ajunge foarte repede. Acest lucru se întâmplă în cazul comenzilor mai mari, atunci când transportul este realizat direct de noi.

 

„Cum aleg finisajul pietrei naturale?”

La fel ca în cazul modelului sau a culorii, alegerea finisajului poate fi destul de complexă pentru că trebuie să ții cont de simultan de mai mult aspecte. Cu toate acestea, cel mai bun punct de pornire este să stabilești în ce mod va fi folosită piatra naturală, iar în funcție de acest mod să te gândești cum influențează finisajul.

 

Pe blogul nostru vei găsi constant articole despre care sunt principalele diferențe dintre acestea. Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, îți recomandăm să citești „Marmura cu finisaj lustruit vs cea cu finisaj nelustruit

 

„De unde pot afla mai multe informații despre pietrele naturale?”

Există un număr mare de cărți și reviste de specialitatea. Chiar și documentare. Cu toate acestea, dacă dorești o lectură mai ușoară și mai sintetizată, îți recomandăm să citești săptămânal atât blogul Stona, cât și blog Algabeth.

 

Până data viitoare, descoperă cele mai noi modele de piatră naturală pe www.stona.ro