3 recomandări pentru o baie elegantă, oferite de experți
Materiale

3 recomandări pentru o baie elegantă, oferite de experți

Baia este una dintre cele mai importante camera dintr-o casă pentru că de cele mai multe ori se dovedește a fi sanctuarul nostru de liniște și relaxare. Din păcate, însă, din cauza faptului că nu este o cameră foarte expusă, nivelul de atenție este disproporționat față de alte camere, în ceea ce privește amenajarea și decorațiunile.

 În articolul de astăzi, îți vom prezenta 3 trucuri simple prin care, cu ajutorul pietrelor naturale, poți oferii băii tale un aspect mai plăcut și mai elegant. Toate ideile sunt venite din partea unor experți în domeniu.

 Dacă vrei un stil elegant, dar în același timp îndrăzneț, îți recomandăm o baie decorată cu marmură Nero Marquina în combinație cu o altă marmură de culoare albă. Plachează pereții cu marmură Nero Marquina și folosește plăci de marmură albă, sub formă de mozaic, pentru a acoperi podeaua. Pentru a completa totul, adaugă o cadă de baie albă, un blat alb din piatră naturală și accesorii argintii.

 Dacă lemnul se potrivește mai mult cu preferințele tale, recomandarea noastră este să-l folosești în combinație cu un travertin pal, cum este spre exemplu travertinul Rustic. Compoziția cromatică a travertinul Rustic este formată din culori calde, tocmai de aceea este atât de potrivit pentru folosirea în spațiile în care petrecem mult timp, cum ar fi camera de zi sau baia. Această piatră se extrage din carierele de rocă din Turcia. Vopsește zidurile în tonuri neutre și accesorizează baia cu elemente din lemn natural.

 Marmura și travertinul sunt două tipuri de piatră naturală care vor schimba semnificativ aspectul băii tale, dar la fel este și calcarul – potrivit mai ales în băile mai puțin spațioase.

Poți folosi calcarul Petra Rose pentru a placa pereții cu mozaic roz pastelat, iar pentru podea poți folosi calcar bej. Adaugă un blat de marmură alb, iar restul băii completează-l cu cu accesorii din alamă și dulapuri din lemn natural.

 Te așteptăm și săptămâna viitoare pe blogul nostru!