Expoziţia oficială Laurenţiu Paicu
Materiale

Expoziţia oficială Laurenţiu Paicu

Marţi, 9 octombrie, ora 19.30 îi invităm pe pasionaţii de frumos la expoziţia inedită a Arhitectului Laurenţiu Paicu şi a echipei sale premiate de Arhitecţi, Designeri de Interior şi Artişti din showroom-ul STONA.ro

În cadrul acesteia se va pune accentul pe cele mai bune lucrări premiate de Arhitectură, Design Interior şi Design de Produs ale studioului, fiind expuse publicului peste 30 de proiecte şi lucrări, nenumărate exemple de prototipuri realizate prin cele mai revoluţionare metode de printare 3D, mostre din cele mai frumoase şi mai spectaculoase finisaje pentru interior, piese de mobilier cu design unic şi o atmosferă artistică concepută prin cultură, eleganta şi rafinament.

Laurențiu Paicu a fondat Studioul Laurențiu Paicu-Architecture & Design în 2016. Portofoliu lui cuprinde nenumărate colaborări cu alte studiouri de arhitectură, designeri și artiști din întreaga lume, dobândind o gamă largă de aptitudini în toate aspectele legate de domeniul arhitecturii și designului.

Acest studio oferă servicii specializate în toate tipurile de proiecte legate de arhitectură, design interior, design de produs și de obiect, design de brand, și fotografie editorială.

Laurențiu este specializat în arhitectura avangardistă, design contemporan de lux, și de asemenea în ramura parametrică și organică a arhitecturii și designului.

Caracteristica definitorie a acestui arhitect este că redă frumusețea prin intermediul designului, funcționalității și integrării în spațiul înconjurător a formelor complexe și inovatoare pe care le creează.

Stona este depozitul de piatră naturală cu cel mai mare stoc disponibil în România, având o experientă de peste 20 de ani în domeniu. Depozitul îndeplinește cerințele pieței cu peste 500 de modele de piatră, cum ar fi: 120 modele marmură, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar și 15 modele de onix.

În showroom-ul de piatră naturalăa din Bucuresti, soseaua Pipera, nr. 48, STONA.ro pune in valoare piatra naturală şi povestea acesteia, frumusetea şi expresivitatea sa.

Stona oferă cel mai bun raport calitate preț, pentru a facilita accesul românilor interesați de folosirea pietrei naturale în construcțiile lor, deoarece acest material are numeroase beneficii ce îl fac alegerea potrivită pentru orice locuință: protecția termică, durabilitatea ridicată și costurile de întreținere reduse.

Vă aşteptăm cu drag pe 9 octombrie, ora 19.30 la STONA, şoseaua Pipera, nr. 48