9 octombrie la Stona.ro
Materiale

9 octombrie la Stona.ro

Stona a găzduit, în seara de 9 octombrie, lucrările și operele de artă realizate de studioul arhitectului Laurențiu Paicu. În cadrul expoziției au fost prezentate și s-a pus accentul pe cele mai bune și premiate lucrări de arhitectură, design interior și design de produs ale studioului.

 Intrarea a fost liberă, iar publicul a putut admira peste 30 de proiecte și lucrări, nenumărate exemple de prototipuri realizate prin cele mai revoluționare metode de printare 3D, mostre din cele mai spectaculoase finisaje pentru interior și piese de mobilier cu design unic, toate puse în valoare de atmosfera caldă și de ambientul elegant.

 În plus, publicul a putut admira și o serie de ilustrații digitale avangardiste printate High Definition pe pânză satinizată, dar și o colecție unicat de pantofi arhitecturali cu design organic-fluid.

 Operele de artă ale studioului au fost puse în evidență și de „operele de artă naturale” găzduite în permanență de showroom-ul Stona. Ne referim, desigur, la sutele de plăci de marmură, travertin, granit, onix și multe alte pietre naturale cu adevărat deosebite.

 Studioul Laurențiu Paicu – Architecture and Design ® a fost fondat în 2016, iar din echipa sa fac parte arhitecți, designeri, artiști și ingineri premiați internațional. În ceea ce privește clienții, studioul este orientat atât către clienții din țară, cât și către cei din Europa.

 Așa cum ne-au obișnuit la ultimele evenimente, pe parcursul serii, invitații s-au bucurat de vinuri atent selecționate oferite de Crama Histria și de gustări speciale.

 Stona este divizia de retail a Algabeth Stone Group, companie cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, ce deține 6 cariere în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de ţări.

 Partenerii acestui eveniment sunt: Stona.ro, Elegance Décor, Printmag, iSofa, Saru Design, Plexi-met, Silver Décor, Osmyum, Atas Lighting. Fotografiile au fost realizate de Dragoș.