5 pietre naturale inspirate din paleta cromatică a toamnei
Materiale

5 pietre naturale inspirate din paleta cromatică a toamnei

Toamna vine cu puțină răcoare, cu frunze aurii, uneori cu ploi scurt, alteori chiar cu frig, dar cel mai important, toamna vine cu multă inspirație. În articolul de astăzi ne-am lăsat duși de de val de paleta cromatică oferit de natură în această perioadă a anului, așa că îți prezentăm 5 modele de piatră naturală inspirate din culorile toamnei.

 

Marmura Petra Yellow

Marmura Petra Yellow se extrage dintr-o carieră de rocă din India. Aceasta are culoare bej cu nuanțe de galben pal și alb. Petra Yellow oferă casei tale mai multă luminozitate și se asortează de minune cu frunzele ruginii ale copacilor, tocmai de aceea este foarte potrivită pentru exterior.

 

Granit Padang Gold

Plăcile de granit Padang Gold sunt ideale pentru placarea suprafețelor expuse la condiții meteo nefavorabile, datorită durabilității sale ridicate. Acesta este extras din China, are o culoare caldă și granulație fină compusă, în mare măsură, din cuarț. Nuanțele de galben, auriu și negru vor oferi proiectului tău un aspect elegant și vor reuși să pună în evidență restul elementelor de design. 

 

Calcar Petra Hamoi

Calcarul Petra Hamoi este predominant bej cu elemente calde și deschise la culoare. Acest tip de granit se extrage din carierele de rocă din Egipt.

 

Travertin Noche

Travertinul Noche provine din carierele de piatră din Turcia. Datorită texturii și a nuanțelor de bej și maro, acest travertin se potrivește foarte bine cu mobilierul clasic, din lemn masiv, și cu decorul rustic.

 

Sandstone Ita Gold

Sandstone-ul Ita Gold provine din carierele de piatră din India. Aspectul acestuia este format din venatură aurie încrustată într-un fundalul galben închis. Structura compactă conferă suprafeței un finisaj neted. Sandstone Ita Gold este rezistent la intemperii și este în același timp ușor de prelucrat. Acest tip de piatră este preferat pentru aspectul exotic care se potrivește perfect în orice mediu, în spații rezidențiale sau comerciale.

                                         

Toate pietrele naturale prezentate sunt disponibile atât pe www.stona.ro, cât și în showroom-ul nostru din București. Te așteptăm să le descoperi pe toate!