Modalitatii simple pentru a folosi piatra naturala in dormitor
Materiale

Modalitatii simple pentru a folosi piatra naturala in dormitor

Efectele gândirii colective se văd în foarte multe domenii, inclusiv în arhitectură și în designul de interior. De-a lungul timpului, ni s-a transmis ideea că piatra naturala se potrivește doar pentru bucătărie, baie, living room și exteriorul case. Ca drept dovadă, în ziua de azi, numărul celor ce și-au decorat dormitorul cu piatra naturala este unul extraordinar de mic. E bine să știi că acest material poate aduce casei un plus la capitolul estetică, indiferent de locul în care este așezat. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asiguri că nuanțele pietrei naturale se potrivesc cu cele ale mobilierului.

Așadar, dacă plănuiești să te muți într-o casă nouă sau ai în plan o renovare, îți venim în ajutor cu acest articol pentru a-ți prezenta trei dintre cele mai simple, eficiente și estetice modalități prin care poți folosi piatra naturală în dormitorul tău.

1. Pereți acoperiți cu piatra naturala

Pereții acoperiți cu piatra naturala îi vor oferi dormitorului tău un aspect rustic și un aer senzual. În plus, dormitoarele ai căror pereți sunt acoperiți cu piatra naturala în tonuri pământii tind să ofere un ambient mult mai relaxant, care în timp îți va spori gradul de confort. Atunci când vei lua în considerare construcția unui perete din piatra naturala, nu te grăbi în alegerea materialului. Oferă-ți suficient timp pentru a explora toate opțiunile pe care le ai și alege un model de piatra naturala care se menține ușor și care se completează bine cu nuanțele pe care le are mobilierul din dormitor.

2. Șemineu din piatra naturala

Dacă nu căldura, atunci cu siguranță aspectul șemineului îți va încălzi privirea de fiecare dată când deschizi ușa dormitorului. Așa cum am mai spus într-un articol precedent, cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este că șemineul nu reprezintă o piesă de mobilier, ci o parte din casă, așa că atunci când alegi stilul pe care vrei să îl aibă șemineul, folosește ca referință stilul casei.

3. Tăblie din piatra naturala

Construirea unei tăblii din piatra naturala este cea mai eficientă mișcare pe care o poți face, în ceea ce privește raportul bani și timp investit – efect obținut. Accesibilă în ceea ce privește costurile și transportul, ușor de montat, ușor de întreținut, tăblia din piatra naturală va schimba complet înfățișarea dormitorului tău și îi va oferi un aspect rustic, dar totodată cu un aer modern. Există, totuși, și un mic dezavantaj – pietrele naturale nu sunt foarte moi, așa că dacă ai de gând să folosești granitul sau marmura pe post de tăblie, investește și în niște perne mari, calitative.

Acesta a fost articolul pentru săptămâna aceasta. Te așteptăm miercurea viitoare pentru alte știri și informații despre pietrele naturale. Până atunci, ți-am pregătit o mică surpriză. Întră pe www.stona.ro, înscrie-te la newsletter și primești gratuit catalogul nostru, „Inspirație pentru amenajări 2017”.