3 Diferențe dintre lavoarele din piatră naturală și cele convenționale
Materiale

3 Diferențe dintre lavoarele din piatră naturală și cele convenționale

Există multe moduri prin care piatra naturală poate fi folosită în baie. De la pereți și blaturi, până la obiecte de decor și podele. Astăzi, însă, ne vom opri o clipă asupra lavoarelor realizate integral din piatră naturală. Să vedem în continuare trei dintre cele mai importante diferențe diferențe acestea și cele convenționale pentru a te ajuta să iei mai ușor să iei o decizie data viitoare când îți vei renova baia.

 

Curățenia este o plăcere, nu o grijă

 

Timpul își pune mai greu amprenta pe lavoarele din piatră naturală față de cele convenționale. În plus, piatra naturală poate fi curățată folosind doar o lavetă moale, apă caldă și săpun.

 

Eleganța este la ea acasă

 

Pentru cei care aspectul chiar contează, lavoarele din piatră naturală reprezintă cu siguranță cea mai bună soluție. Sunt elegante, naturale și oferă locului un aspect plin de bun-gust.

 

Rezistența își spune cuvântul

 

Spre deosebire de lavoarele convenționale, cele realizate din piatră naturală au o rezistență sporită și un nivel de durabilitate crescut. Mai mult de atât, o marte parte dintre ele sunt rezistente la zgârieturi, în funcție de ce piatră naturală alegi.

 

Te așteptăm pe site și în showroom-urile noastre pentru a descoperi peste 40 de modele diferite de lavoare realizate din piatră naturală. Pe săptămâna viitoare!