Avantajele unei case placate cu piatră naturală
Materiale

Avantajele unei case placate cu piatră naturală

Placarea exteriorului casei cu piatră naturală nu reprezintă o noutate pentru nimeni. Acest lucru se practică de foarte mult timp. Mai mult decât atât, în trecut se practica mult mai des decât în prezent. În articolul de astăzi, îți vom prezenta cinci avantaje pe care le oferă placarea exteriorului casei cu piatră naturală. Înainte însă de a începe, trebuie menționat că aceste avantaje depind foarte mult de tipul de piatră cu care este placată casa.

 

Izolare termică

Toate pietre naturale oferă o izolare termică excelentă. Acestea păstrează căldura iarna și răcoare vara, ceea ce le face să fie ideale, indiferent de zona în care este construită casa.

 

Durabilitate

Fațada caselor placate cu piatră naturală nu e nevoie să fie renovată în fiecare primăvara. Lucrările de întreținere se realizează mult mai rar și mult mai ușor.

 

Culori pregnante

Piatra naturală instalată pe exteriorul casei își păstrează foarte mult timp pigmentul natural, iar tu te poți bucura de culori pregnante ani la rând, fără să depui niciun efort.

 

Ușor de curățat și întreținut

Exteriorul casei poate fi la fel de simplu de curățat ca exteriorul unei mașini. Tot ce ai nevoie este un aparat de spălat cu presiune.

 

Aspect estetic plăcut

Nu în ultimul rând, poate chiar cel mai important avantaj, aspectul estetic plăcut. Piatra naturală ți-l oferă din plin, mai ales atunci când este aleasă cu multă inspirație.

 

Ești în căutare de marmură, granit, travertin sau alte pietre naturale? Vizitează www.stona.ro și alege-ți modelul preferat.