10 motive să instalezi piatra naturala în casa
Materiale

10 motive să instalezi piatra naturala în casa

De multe ori ne găsim în situația de a sta pe gânduri și de a cântări bine avantajele și dezavantajele înainte de a lua o decizie importantă. La fel se întâmplă și când ne gândim dacă să instalăm sau nu piatra naturală. E normal să fie așa, pentru că în momentul în care luăm o decizie trebuie să fim ferm convinși că e cea mai bună decizie pentru noi.

 

În articolul de astăzi, ți-am pregătit o listă cu 10 motive să instalezi piatra naturală în casa ta. Probabil, dacă citești săptămânal blogul nostru, știi deja o parte dintre ele, dar astăzi pentru prima oară, le-am pus cap la cap.

 

Piatra naturala are un preț atractiv

Chiar dacă la prima vedere prețul poate părea puțin piperat, ține minte tot timpul că în momentul în care optezi pentru piatră, ai o garanție a calității pentru cel puțin 30 de ani.

 

Piatra naturala este durabilă

În funcție de modul în care este folosită și de cât de bine a fost întreținută, pietrele naturale își pot păstra chiar și zeci de ani aspectul inițial.

 

Piatra naturala este unică

Fiecare placă de piatră naturală are un model și o compoziție unică, datorită modului de extracție și a modului în care a fost prelucrată.

 

Piatra naturala este variată

Există zeci de tipuri de piatră naturală, iar fiecare tip are sute de modele disponibile, în funcție de preferințele fiecăruia. Spre exemplu, doar în magazinul nostru găsești peste 60 de tipuri de marmură.

 

Piatra naturala este ecologică

Dacă vrei să îți construiești o casă sustenabilă folosind doar materiale ecologice și energie regenerabilă, ei bine, atunci cu siguranță piatra naturală trebuie să fie pe lista ta de materiale.

 

Piatra naturala poate fi folosită în bucătărie

Spre deosebire de alte materiale, cum ar fi PAL-ul, pietrele naturale au în compoziție agenți care nu permit dezvoltarea bacteriilor, tocmai de aceea sunt foarte folosite  în construcția și amenajarea bucătăriilor, iar în unele cazuri, chiar și la servirea mâncării.

 

Piatra naturala izolează foarte bine

Capacitatea pietrelor de a izola termic este foarte cunoscută. Acestea păstrează căldură iarna și răcoare vara.

 

Piatra naturala are un aspect estetic plăcut

Nu încape îndoială atunci când vine vorba de modul în care pietrele naturale pot schimba aspectul unei clădiri sau al unei încăperi. Acestea oferă un aspect elegant și rafinat.

 

Piatra naturala este compatibilă cu orice material

Piatra naturală poate fi folosită în combinație cu sticlă, metal, lemn, plastic și multe alte materiale. Singura limită este imaginația.

 

Piatra naturala este ușor de procurat

În prezent, putem naviga cu ușurință printre sute de pietre naturale, iar de la momentul în care luăm o decizie, până la instalarea pietrei, poate dura doar câteva zile.

 

Descoperă cele mai noi modele de piatra naturală pe www.stona.ro.