3 motive bune ca să ne vizitezi showroom-ul din București
Materiale

3 motive bune ca să ne vizitezi showroom-ul din București

După cum probabil știți, magazinul Stona nu este doar unul online. Anul trecut am lansat în București primul nostru showroom, situat în Șoseaua Pipera, 48. Dacă ești în căutare de pietre naturale pentru proiectul tău și încă nu ne-ai trecut pragul, ei bine, te așteptăm cu drag, iar în articolul de astăzi îți vom oferi 3 motive bune ca să ne întâlnim în curând.

 

Inspirație

Marmură, granit, travertin, calcar, ardezie și multe, multe altele. În showroom-ul nostru vei găsi zeci de modele din fiecare tip de piatră, ceea ce înseamnă că poți oricând să faci o alegere nouă. Există clienți care au venit în căutare de travertin, dar au plecat acasă cu marmură, asta deoarece au fost inspirați de modelele expuse.

 

Consultanță gratuită

Stona oferă tuturor clienților consultanță în mod gratuit, indiferent dacă achiziționează sau nu piatră naturală. Desigur că poți primi răspunsurile pe care le cauți și telefon sau pe e-mail, dar dacă vei avea ocazia să stai față în față cu unul dintre consultanții noștri îți va putea fi de folos mult mai mult, deoarece îți poate oferi exemple practice.

 

Cromatică

Din păcate, există o diferență foarte mare între culoarea pe care o piatră naturală o are în poze digitale și culoarea pe care o are în realitate, asta deoarece există un spectru larg de culori ce nu pot fi redate prin tehnologia RGB folosită de ecranele digitale. Diferența o să o vezi cu ochii tăi. În plus, lumina naturală influențează foarte mult.

 

Te invităm să faci primul pas în lumea pietrelor naturale și te așteptăm în showroom-ul nostru, de luni până vineri, între orele 10:00-19:00, iar sâmbătă, între 08:30-16:30. Îți dorim o săptămână superbă!