Cum poți folosi piatra naturală ca fundal pentru fotografii
Materiale

Cum poți folosi piatra naturală ca fundal pentru fotografii

Iarna este anotimpul zăpezii, al cadourilor și al mâncărurilor delicioase gătite și servite împreună cu cei dragi. Ceea ce înseamnă că, fie că vrem sau nu să recunoaștem, este și anotimpul fotografiilor.

 Pentru că știm cât de mult înseamnă pentru fiecare dintre noi ca mâncărurile pe care le pregătim să fie fotografiate într-o lumină cât mai bună, îți prezentăm astăzi o idee simplă și ingenioasă, folosită de foarte mulți fotografi profesioniști pentru a fotografia adevărate opere culinare.

 În primul rând alege o piatră naturală în funcție de modelul și schema cromatica pe care vrei să o folosești. Posibilitățile sunt nenumărate, spre exemplu, doar pe site-ul nostru găsești zeci de pietre naturale diferite cu mii de modele, fiecare colorizate diferit.

 În al doilea rând, încearcă să luminezi cât mai bine placa, folosind două surse de lumină pentru a obține cât mai puține umbre. În cazul în care nu ai acces la lumini speciale de fotografiat, așază placă într-un loc unde există lumină naturală.

 Odată ce cadrul este setat, poți pune platingul pe placa de piatră natural. Cu cât vei fi mai atent la detalii, cu atât poza va fi mai reușită. Înainte însă de a face asta, curăță cât mai bine placa folosind apă caldă și o lavetă moale.

 Nu în ultimul rând, folosește-te de aplicații sau programe software pentru a edita și coloriza fotografiile pe care le-ai făcut.

 Citește în continuare blogul Stona pentru a afla și mai multe idei despre cum poți folosi pietrele naturale. În cazul în care te pregătești să îți amenajezi casa înainte de sărbători, nu uita să ne vizitezi în showroom-ul nostru din București, situat în șoseaua Pipera 48. Sport la fotografiat!