De ce calcarul e cea mai buna alegere pentru casa ta?
Materiale

De ce calcarul e cea mai buna alegere pentru casa ta?

Calcarul e folosit de mai bine de 2000 de ani pentru multe lucruri, de la podele la pavele și chiar la sculpturi. Calcarul are o compoziție ce îi conferă durabilitate, motiv pentru care, în Evul Mediu, a fost unul dintre cele mai răspândite materiale de construcție. Iar ca drept dovadă, astăzi turiștii trec pragul miilor de construcții ce au rămas intacte din Evul Mediu și până acum. Astfel de construcții întâlnim la tot pasul în Franța, Germania, dar și în România.

Culoarea, textura, compoziția, dar mai ales modelul de pe suprafață depind în mod direct de locul de extracție al pietrei. De obicei, modelul și culoarea depind de argila și de solul unde piatra a fost găsită.

Există multe motive pentru care calcarul este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face, dar cel mai mult primează raportul excelent calitate-preț la care se adaugă nivelul crescut de aplicabilitate al acestui material. Calcarul are un aspect distinct și ii va oferi casei tale câte un punct în plus la capitolele stil și eleganță.

Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea despre această piatră naturală și că ți-am pus imaginația la încercare. În cazul în care vrei să faci un pas în față și să folosești calcar în construcția ta, te așteptăm pe www.stona.ro pentru a-ți prezenta portofoliul complet de produse.