3 Metode creative de a folosi marmura alba in baie
Materiale

3 Metode creative de a folosi marmura alba in baie

Mulți dintre noi petrecem un timp considerabil încercând să îmbunătățim aspectul și confortul dormitorului, doar pentru simplu fapt că este camera pe care o folosim cel mai mult și cel mai des. Cu toate acestea, suntem de părere că, atunci când vine vorba de design, atenția pe care o acordăm camerelor ar trebui să fie împărțită în mod egal.

Tocmai de aceea, articolul de astăzi este despre modul în care poți îmbunătății aspectul și confortul băii – camera în care îți petreci poate cel mai puțin timp din zi, dar care este o adevărată oază de liniște după o zi obositoare la birou. Prin urmare, dacă în viitorul apropiat ți-ai plănuit să îți reamenajezi baia sau dacă tocmai de te-ai mutat și abia acum stabilești stilul pe care viitoare ta baie îl va avea, poți utiliza una dintre aceste 3 metode creative de a folosi marmura albă pentru a obține aspectul pe care ți-l dorești.

1. Folosește o mască de chiuvetă încăpătoare, cu blat din marmură

Masca de chiuvetă este unul dintre elementele esențiale ale băii, atât din punct de vedere estetic, dar mai ales din punct de vedere funcțional. Aceasta trebuie să fie suficient de încăpătoare ca să poți așeza toate lucrurile de care ai nevoie și să reflecte cât mai bine stilul pe care baia ta îl are, întrucât este elementul central. Dacă blatul este construit din marmură albă, poți opta pentru o îmbinare între stilul vintage și stilul contemporan, dar pentru a obține efectul pe care ți-l dorești, va fi necesar ca și restul pieselor de mobilier să fie compatibile din punct de vedere estetic.

 

2. Transformă-ți cada într-o adevărată sculptură

În cazul în care ți-ai placat pereții cu plăci din marmură albă, poți folosi acest avantaj pentru a pune cada într-o lumină bună. Mai bine spus, să se pună într-o lumină bună reciproc. Marmura albă va evidenția cada, iar cada va intensifica albul marmurei. În ceea ce privește forma pe care cada ar trebui să o aibă, e ideal să optezi pentru una care să aibă o formă cât mai atipică și care să fie foarte calitativă. Îndreaptă-te către culorile aqua și încearcă să folosești lumina artificială sau naturală pentru a pune în evidență forma căzii ca și cum ar fi o sculptură.

3. Alege dus deschis cu podea din marmură

Dușul deschis are marele avantaj că se potrivește oricărui stil, iar pe lângă acest lucru, are o funcționalitate care se ridică cu mult peste așteptări. Pe lângă faptul că oferă un confort sporit, îți oferă un spațiul larg, făcând baia să arate mai spațioasă și mai elegantă. Dacă ai încercat un duș deschis, probabil deja știi faptul că îți oferă o experiență incomparabilă cu un duș obișnuit.

Sperăm că îți vor folosi aceste metode în demersurile tale creative. Te așteptăm pe www.stona.ro pentru a vedea toate modelele de marmură albă și multe alte culori care vor oferi băii tale aspectul pe care ți-l dorești.