Chiuvetele din steatit schimba aspectul bucatariilor
Materiale

Chiuvetele din steatit schimba aspectul bucatariilor

Steatitul este una dintre pietrele naturale folosite în construcții încă din cele mai vechi timpuri. Compus în mare măsură din talc, această rocă metamorfică poate fi găsită într-o varietate de culori, în funcție de locul originar de extracție.

O dovadă a faptului că steatitul este folosit de mii de ani o reprezintă miile de ornamente, boluri și plăci de gătit construite cu nu mai puțin de 5000 de ani în urmă. Proprietățile acestui material soft îl fac ideal pentru folosirea în orice scop.

Proprietăți

  •          Ușor de sculptat și de îndoit
  •          Rezistență sporită la agenți chimici și căldură
  •          Proprietatea de a absorbi căldură încet și de a o radia
  •          Suprafață netedă, aproape fără pori, ce nu absoarbe fluidele
  •          Nu este un conductor al energiei electrice

Aceste proprietăți deosebite reprezintă motivul pentru care steatitul este cea mai întâlnită opțiune, atunci când vine vorba de chiuvete din piatră naturală. Iar pe lângă toate proprietățile funcționale, granitul va aduce bucătăriei tale un excelent aport estetic.

Chiuvete din steatit

Folosește steatitul în fiecare colț din casa ta, iar pe lângă aspectul unic și luxuriant, vei crește considerabil funcționalitatea casei, fiindcă va deveni mult mai practică. Fiind rezistent la căldură și la electricitate, steatitul e cea mai bună alegere pentru construirea chiuvetelor din piatră naturală. Aspectul exotic și proprietățile fizice l-au propulsat în topul opțiunilor pentru terase, spălătorii de haine și bucătării.

Iar partea și mai bună este că poți fi chiar tu designerul. Chiuveta din steatit poate fi customizată în funcție de nevoile și dorințele tale, tocmai pentru faptul că este o piatră naturală soft.

Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea despre această piatră naturală și că ți-am pus imaginația la încercare. În cazul în care vrei să faci un pas înainte și să folosești steatitul în bucătăria ta, te așteptăm pe www.stona.ro pentru a-și prezenta portofoliul complet de produse.

Etichete: Steatit chiuvete