Ce fel de dulapuri se potrivesc mai bine cu podelele din marmura
Materiale

Ce fel de dulapuri se potrivesc mai bine cu podelele din marmura

Cine nu ar vrea să își docoreze bucătăria cu plăci mari și albe din marmură ce oferă bucătăriei un aspect luxuriant și elegant? Un număr mare de oameni. Din păcate, însă, un număr la fel de mare sunt de părere că pietrele naturale sunt cele care oferă întru totul aspectul unei bucătării. Afirmație cu care nu suntem de acord. Într-adevăr, piatra naturală joacă un rol important, dar aceasta își poate pierdedin farmec dacă în completarea ei nu vine un mobilier de bucătărie adecvat, cu nuanțe corespunzătoare și complementare. Cele două, mobilierul din lemn, metal sau sticlă, împreună cu piatra naturală de pe podea sau de pe blat, trebui să se pună în evidență recipric, iar acest lucru se face foarte ușor optând pentru modele și cromatică potrivite.

Așadar, dacă pe lista ta de redecorare se află și bucătăria, printre alte camere, iar tu încă te întrebi ce fel de model sau de culoare se completează cel mai bine cu frumusețea naturală a marmurei, ei bine, astăzi, pe blogul Stona, îți vom prezenta trei soluții.  Alege-o pe cea care se potrivește cel mai mult gusturilor tale.

1.Dulapuri din stejar, închise la culoare

Dulapurile din stejar sunt disponibile într-o varietate de culori, dar cele mai folosite sunt cele care au o nuanță întunecată, deoarece oferă bucătăriei un aspect dramatic, misterios, dar totodată elegant și luxuriant. Acest tip de dulapuri, în combinație cu nuanțele de marmură deschise la culoare, vor oferi casei tale un aspect rustic și o vor face să arate ca un tablou pictat in ulei de Nicolae Grigorescu.

2. Dulapurile din cireș

Dulapurile construite din scoarța cireșilor oferă un aspect cald și primitor, mai ales atunci când sunt combinate cu lumină din plin și culori pastelate precum crem, bej sau alb. Dacă și ție îți place la fel de mult ca nouă designul elegant și confortabil al anilor 1930, îți recomandăm cu căldură să investești într-un astfel de mobilier.

3. Dulapuri în culori aqua

Paleta de culori aqua o întâlnim foarte des în baie, dar extraordinar de rar în bucătărie, cu atât mai mult atunci când vine vorba de dulapuri. Cu toate acestea, atunci când sunt folosite în mod inteligent, culorile aqua pot oferi casei tale un aspect „cool & cozy”, exact așa cum îți pace.  Dacă te-ai hotărât să faci acest pas și să îți decorezi bucătăria în această paletă cromatică, e bine de știu că ar fi bine să mai adaugi, într-o cantitate foarte mică, alte câteva culori îndrăznețte, cum ar fi roșu, portocaliu sau galben. Aceste culori, împreună cu marmura de pe jos, vor reuși să echilibreze camera din punct de vedere cromatic.

Acestea au fost principalele trei tipuri de dulapuri pe care am ales să ți le prezentăm. Cu siguranță, numărul lor este mult, mult mai mare, tocmai de accea te invităm să scrii în comentarii orice sugestii ai despre acest subiect. Până data viitoare, te așteptăm pe www.stona.ro