Foloseste piatra naturala pentru modernizarea bucatariei
Materiale

Foloseste piatra naturala pentru modernizarea bucatariei

Renovarea bucătăriei este unul dintre cele mai costisitoare și mai ample proiecte în ceea ce privește amenajarea locuinței și nu toată lumea are resursele necesare pentru a oferi bucătăriei un upgrade complet pentru a schimba intru totul atmosfera.

Tocmai de aceea, în articolul de astăzi, ne vom îndrepta atenția asupra a celei mai la îndemână metode pe care o poți folosi pentru a-i oferi bucătăriei tale un aspect modern – decorarea cu piatra naturala.

Pietrele naturale, datorită aspectului lor rustic și a durabilității, reprezintă alegerea preferată a românilor care își doresc să își modernizeze bucătăria. Așa că dacă ești în căutarea unei soluții rentabile și eficiente pentru modernizarea bucătăriei, citește în continuare pentru a descoperi 3 modalități ce oferă rezultate remarcabile.

1. Zidul din spatele chiuvetei

Acoperirea zidului din spatele chiuvetei din bucătărie cu piatră naturală e una dintre cele mai simple metode pentru a-i oferi bucătăriei tale o pată de culoare. Modelul, textura, dimensiunea plăcilor și culoarea depind de preferințele tale. Poți chiar face un upgrade masiv și în loc de zidul din spatele chiuvetei să acoperi cu piatră naturală toți pereții. În cele mai multe cazuri, această decizie se ia în funcție de bugetul alocat redecorării. Alege o piatră care nu este poroasă, care este rezistentă la pete și ușor de curățat.

2. Instalează o lampă cu abajur din piatră naturală

Aceasta este probabil metoda cea mai rentabilă și totuși cea mai puțin folosită pentru modernizarea unei bucătării. Deși au dimensiuni mici, elementele de iluminat din piatră naturală pot adăuga un farmec rustic bucătăriei tale, îmbunătățindu-i aspectul. În funcție de paleta de culori a bucătăriei, poți alege corpuri de iluminat în diferite culori.

3. Instalează un blat de bucătărie din piatră naturală

Cele mai multe blaturi de bucătărie din piatră naturală pot fi destul de scumpe, dar există și blaturi de bucătărie care oferă aproape același aspect estetic și aceeași rezistență în timp, dar la un preț mai convenabil. De obicei, blaturile din granit, marmură și steatit sunt mai scumpe decât cele făcute din cuarț.

Iată o listă cu pietrele naturale care sunt disponibile în magazinul Stona și prețul de la care materialul respectiv începe.

ARDEZIE, de la 67,54 RON /

CALCAR, de la 64,87 RON /

GRANIT, de la 66,04 RON /

MARMURA, de la 92,56 /

TRAVERTIN, de la 76,57 /

 

Te așteptăm în magazinul Stona pentru a descoperi sute de modele de piatră naturală. Citește în continuare blogul Stona pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre piatră naturală.