Tipuri de chiuvete pentru blaturile din piatra naturala
Materiale

Tipuri de chiuvete pentru blaturile din piatra naturala

Dacă te pregătești să-ți renovezi bucătăria, probabil deja știi că sunt multe decizii importante pe care trebuie să le iei. Una dintre cele mai importante este legată de alegerea chiuvetei ideale pentru blatul tău de bucătărie. Alegerea este una dificilă pentru că ai foarte multe opțiuni de materiale, dimensiuni, culori și prețuri.

Cele mai întâlnite materiale pentru chiuvetă sunt fonta, oțelul inoxidabil, porțelanul, compozitul și betonul. Fiecare material are propriile avantaje și dezavantaje și, bineînțeles, propriul preț. În articolul de astăzi vom puncta rapid principalele lucruri pe care e bine să le știi despre chiuvetele de bucătărie pentru a te ajuta să iei o decizie cât mai bună.

Tipuri de chiuvete

  •          Cu o singură cuvă – acesta este cel mai întâlnit tip de chiuvetă și este disponibil într-o gamă foarte mare de dimensiuni, forme și culori
  •          Cu două cuve – cuvele sunt fie construite simetric, fie de dimensiuni diferite
  •          Deasupra blatului – este unul dintre cele mai apreciate tipuri de chiuvete, în special la nivel estetic. Singurul dezavantaj este că timpul de curățare este cu puțin mai mare față de chiuvetele convenționale.
  •          Sub blat – acestea sunt cele mai populare tipuri de chiuvete. Pe lângă aspectul modern și minimalist, suprafața de curățare este mult mai mică.
  •          Integrată – cacă ești în căutarea unui aspect elegant și costurile nu reprezintă un impediment pentru tine, acest tip de chiuvetă este cea pe care o căutai. Principala sa caracteristică este reprezentată de faptul de faptul că este realizată din același tip de material ca blatul, în cazul nostru, din piatră naturală.

Sperăm că îți va fi de folos această clasificare și că te va ajuta să iei cea mai bună decizie. Te așteptăm și săptămâna viitoare pe blogul Stona pentru a afla și mai multe noutăți despre pietrele naturale. Până data viitoare, descoperă cele mai noi produse pe www.stona.ro.