Cel mai mare depozit de piatra naturala din Romania,  acum si in Bucuresti
Materiale

Cel mai mare depozit de piatra naturala din Romania, acum si in Bucuresti

STONA.ro aduce piatra naturală mai aproape de tine

 

 

Stona, divizia de retail a Algabeth Stone Group are ca ţel să ofere acces facil la piatra naturală, cândva destul de greu de obținut, tuturor persoanelor care prezintă interes pentru folosirea acestui material în construcțiile lor.

 

În această direcţie, Stona a construit un spaţiu de interes pentru cei ce îşi doresc să cunoască îndeaproape piatra naturală şi beneficiile pe care aceasta le oferă.

Începând cu 1 noiembrie, Stona îi aşteaptă pe vizitatori într-un showroom elegant aflat în Bucureşti, Şoseaua Pipera nr. 46.

 

Conceptul noului showroom are ca scop punerea în valoare a pietrei naturale, acest material ce şi-a dovedit de milenii inegalabila frumuseţe şi durabilitate.

 

"Prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate pentru că ne dorim să aducem aceste materiale în casele tuturor românilor"  notează Stona pe pagina oficială.

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, Algabeth Stone Group este unul dintre cei mai mari furnizori de piatră naturală, cu cel mai mare stoc disponibil în România, deținând nu mai puțin de 6 cariere în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de țări.

Magazinul online de piatra naturală www.stona.ro aniversează deja un an de funcţionare şi se bucură de popularitate la nivel naţional. Proprietari de apartamente şi case, constructori, arhitecţi, designeri de interior sau distribuitori de materiale pot vizualiza şi achiziţiona piatra naturală acum şi online.           

Stona îi aşteaptă pe doritori la o poveste despre piatra naturală şi experienţa pe care acesta o oferă, istoria pe care aceasta o înglobează şi calităţile de care poate acum beneficia oricine, fie că doreşte să amenajeze sau să reamenajeze spaţiul în care locuieşte sau lucrează.

Vino să simţi piatra naturală la showroomul Stona din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 46!