Decoreaza camera de zi cu o masuta de cafea din piatra naturala
Materiale

Decoreaza camera de zi cu o masuta de cafea din piatra naturala

Măsuța de cafea are o mulțime de întrebuințări. Fie poate ține popcornul și paharele de suc în timp ce te bucuri de o seară de film împreună cu prietenii sau cu familia, fie se transformă într-un hamac pentru picioare în diminețile de weekend în care tot ce vrei este să te relaxezi, fie poate deveni un spațiu de depozitare pentru cărțile de colorat ale celui, pentru a avea le avea la îndemână în zilele în care vrea să coloreze.

Dar indiferent de scopul pe care îl are, un lucru este sigur. Măsuța de cafea este indispensabilă din camera din camera de zi. În schimb, pe lângă rolul funcțional, măsuța de cafea are și un rol estetic. Tocmai de aceea, ne interesează ca aspectul ei să completeze cât mai bine restul mobilierului. Piatra naturală, datorită durabilității și al aspectului plăcut, este una dintre cele mai bune opțiuni pentru măsuța de cafea. Dacă ești în căutarea uneia, astăzi, îți vom prezenta trei tipuri de diferite de măsuță de cafea ce conțin piatră naturală și care vor îmbunătăți aspectul camerei tale de zi.

Măsuță de cocktail cu blat din granit

Dacă ești în căutarea unei măsuță de cafea care să se îmbine perfect cu stilul vintage al camerei tale de zi, cea mai bună alegere este o măsuță de cocktail cu blat din granit. Blatul va avea aspectul și textura unui artefact prețios, iar datorită compoziției și a nuanței închise ale pietrei, poți uita de zgârieturi sau de pete. În plus, fiind foarte durabilă, te poți bucura de ea multă, multă vreme.

Măsuță de cafea cu blat din marmură

Strălucitoare și elegantă, măsuța de cafea cu blat gros din marmură are un aspect modern și minimalist oferind un plus la capitolul estetică oricărei camere de zi. Culoarea pe care o recomandăm este alb, dar alegerea ei depinde și de paletă cromatică pe care o are camera de zi în care va fi așezată.

Măsuță de cafea cu blat din onix

Potrivite atât pentru stilul contemporan, cât și pentru cel tradițional, măsuțele de cafea cu blat din onix sunt cu totul și cu totul speciale.

În cazul în care îți dorești ca măsuța de cafea să aibă un aspect unic, poți alege fie să adaugi un blat din piatră naturală unei măsuțe pe care deja o ai, fie să construiești una de la zero. Așa că lasă-ți imaginația la joacă.

Te așteptăm și miercurea viitoare cu alte noutăți și informații despre pietrele naturale. Până atunci, te invităm în primul showroom Stona din București, situat pe Șoseaua Pipera, nr. 48. Pe săptămâna viitoare!