Stone Story 12 Aprilie 2018
Materiale

Stone Story 12 Aprilie 2018

Piatra naturală este o investiţie durabilă şi poate oferi oricărui spaţiu un stil primitor care poate în fiecare zi să pară diferit deşi discret şi sofisticat.

Piatra naturală e un material ce conferă calitate şi sustenabilitate, oferă senzaţia de spaţiu, lumină şi natural în orice încăpere, ne ajută să să exprimăm emoţia şi sentimentul de acasă, ne modifică percepţia dimensiunilor, lărgind orice cameră şi ne crează o atmosferă fără cusur.

Stona a venit în ajutorul clienţilor ce îşi doresc un design distins şi durabil cu piatră naturală inaugurând un showroom în Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48. Acest spaţiu a fost conceput şi construit pentru cumpărători. În acest spaţiu orice client poate simţi ce înseamnă piatra naturală, cum îmbină aceasta tradiţionalul cu modernul, confortul cu eleganţa, coloristica cu textura deopotrivă, cumpărătorul putând lua cea mai înţeleaptă decizie.

Pe 12 aprilie a avut un eveniment în cadrul căruia le-a fost prezentată vizitatorilor #povesteapietreinaturale.

Cumpărători împreună cu arhitecţi designeri şi jurnalişti au petrecut o seară într-un ambient primitor alături de echipa Stona ce i-a aşteptat pe vizitatori să le prezinte cu mare drag această adevarată galerie de marmură, granit, travertin, calcar, ardezie, onix. O seară fascinantă, încărcată cu informaţii despre acest produs care spune istoria pământului.

Acordurile melodioase de pian, vinurile atent selecționate, alături de gustările speciale au creat cadrul perfect pentru descoperirea poveştii pietrei naturale, aşa cum le place celor din echipa Stona să spună.

Vizitatorii prezenți în spațiu au descoperit legătura dintre piatra naturală și cultură, natură și confortul de acasă sau legende mitologice scultpate în marmură.

Invitații au fost întâmpinați cu un tur al showroom-ului în cadrul căruia au fost prezentate modelele de marmură, granit, travertin, calcar, ardezie, sandstone sau onix.

Echipa Stona a oferit invitaților oportunitatea de a vedea, în realitate virtuală, cum arată carieră din Grecia, acolo unde piatra naturală este extrasă și prelucrată, înainte de a ajunge în depozitul din Prahova.

---

Stona este divizia de retail a Algabeth Stone Group, companie cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, ce deține 6 cariere în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de ţări.

În prezent, compania este în expansiune continuă, având un spaţiu de expunere de peste 70.000 de mp, cu cel mai mare stoc din România, ce depăşeşte 300.000 de mp din peste 500 de modele de piatră naturală.

Showroom-ul Stona a apărut din nevoia de a aduce împreună o comunitate pasionată de piatra naturală, specialişti din domeniul arhitecturii, designului de interior şi al construcţiilor.

Echipa Stona se caracterizează prin profesionalism şi promotitudine, gata să vină în sprijinilul clienţilor cu consultanţă de specialitate.

Descoperă cele mai noi modele de piatră naturală pe www.stona.ro.