Patru motive ca sa iti acoperi podeaua cu piatra naturala
Materiale

Patru motive ca sa iti acoperi podeaua cu piatra naturala

Primăvara e anotimpul schimbărilor și al redecorărilor. În cazul în care te-ai apucat de renovare, dar nu ești încă sigur dacă piatra naturală este cea mai bună soluție pentru proiectul tău, îți vom vorbi în articolul de astăzi despre principalele sale calități și cum se materializează aceste calități în avantaje pentru tine și pentru casa ta.

 

Piatra naturală izolează termic

Pereții și podele acoperite cu piatră naturală păstrează căldură în timpul iernii și răcoare în timpul verii, tocmai datorită faptului că piatra naturală are proprietăți termice excelente.

 

Aspect estetic plăcut

Aspectul pe care piatra naturală îl oferă este apreciat încă din cele mai vechi timpuri. Ca drept dovadă, o mare parte dintre monumentele construite în antichitate conțin piatră atât în interior, cât și în exterior.

 

Rezistență în timp

Indiferent de model, culoare, textură și dimensiuni, toate pietrele naturale au aceeași proprietate. Sunt foarte rezistente în timp. Altfel spus, poți considera piatra naturală o adevărată investiție, deoarece îmbunătățește aspectul proiectului tău și îți oferă garanție o mare perioadă de timp.

 

Accesibilă la preț

Spre deosebire de momentul în care a apărut pe piața din România, piatra naturală a devenit din ce în ce mai accesibilă. În momentul de față, există modele de piatră naturală al căror preț este mai mic chiar și decât plăcile de gresie.

 

Te așteptăm pe www.stona.ro și în noul nostru showroom din București pentru a descoperi cele mai noi modele de piatră naturală.