5 Tipuri de granit pentru blatul de bucatarie
Materiale

5 Tipuri de granit pentru blatul de bucatarie

Articolul de astăzi este unul care va fi pe gustul oamenilor cărora le place să petreacă timpul în bucătărie. Vom vorbi despre care sunt cele mai potrivite modele de granit pe care le poți alege pentru blatul de bucătărie și care sunt principalele lor caracteristici. Așadar, te pregătești să îți renovezi bucătăria? Cu siguranță, vei găsi ceva potrivit pentru tine și pentru bucătăria ta.

 

Baltic Brown

Granitul Baltic Brown provine din carierele de rocă din Finlanda. Folosit deseori în combinație cu mobilierul din lemn masiv, acest material va completa aspectul bucătăriei tale cu una dintre cele două culori dominante ale sale: negru și maro.

 

Tempest Gold

Tempest Gold este un granit de culoare galben auriu. Acesta se extrage din carierele de rocă din Brazilia și este unul dintre cele mai utilizate modele.

 

Monterosa Comercial

Monterosa Comercial este un granit cu fundal alb și nuanțe intense de negru și argintiu. Datorită cromaticii minimaliste, este foarte folosit în bucătărie simple, cu piese de mobilier masive și robuste.

 

Granitul Giallo Fiorito

Granitul Giallo Fiorito provine din carierele de rocă din Italia și este considerat unul dintre tipurile de granit de lux. Aspectul auriu va oferi bucătăriei tale un aer elegant, sofisticat și rafinat.

 

Granitul Branco

Granitul Branco provine din carierele de rocă situate în partea de sud-est a Europei. Cromatica acestui model de granit include culorile crem și gri.

 

Toate cele cinci modele de granit sunt disponibile pe www.stona.ro, dar și în showroom-ul nostru din București. Te așteptăm să le descoperi.