CALCAR PETRA YELLOW PLACAJ 30X7 1.5 SCAPITAT Vezi marit

CALCAR PETRA YELLOW PLACAJ 30X7 1.5 SCAPITAT

107.61 lei

/ MP
Preț fără TVA

64749

Stoc Epuizat
Solicită ofertă

CALCAR PETRA YELLOW PLACAJ 30X7 1.5 SCAPITAT

placaj , galben , 1.5 cm , calcar , scapitat , petra yellow , 30x7

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

Calcarul este o rocă sedimentară de culoare albă, cenușie sau galbenă, compusă în special din minerale de calcit și aragonit. Calcarele se formează în general din sedimente biogene, dar se mai pot forma și prin reacții chimice sau procese clastice.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Calcarul Sunny este o piatră naturală cu diferite culori, venatură, orificii și inserții. Culoarea afișată este cu titlu de prezentare pentru a crea o idee generală despre aspectul pietrei, în cazul acesta, bej și gălbui. Acest tip de calcar se extrage din Egipt.

APLICAȚII POSIBILE

Calcarul poate fi folosit atât în exterior, cât și în interior, pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

Tip Calcar
Finisaj Scapitat
Unitate de Masura MP
Tip Produs Placaj
Dimensiune 30x7
Grosime 1,5 cm
Culoare Material Galben
Tip Material Petra yellow

Produse din aceeași categorie