TRAVERTIN, LEGNO V/C, PLACAJ, 40X30, 1.2, LUSTRUIT + CHITUIT Vezi marit

TRAVERTIN, LEGNO V/C, PLACAJ, 40X30, 1.2, LUSTRUIT + CHITUIT

109.81 lei

/ MP
Preț fără TVA

36660

Disponibilitate: În Stoc

PRODUS

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Roca ia naștere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

lustruit , placaj , maro , travertin , 1.2 cm , chituit , 40x30 , legno

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Roca ia naștere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon. În general, travertinul este poros. Dacă se închid porii cu praf de ciment, prin șlefuire și lustruire travertinul capătă o suprafață la fel de fină ca și marmura.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Travertinul Noche Legno se extrage din carierele de rocă din Turcia. Paleta cromatică a granitului Noche Legno conține diferite nuanțe de maro, iar aspectul său se asemănă cu scoarța copacilor.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi travertin Noche Legno atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

Tip Travertin
Finisaj Lustruit + chituit
Unitate de Masura MP
Tip Produs Placaj
Dimensiune 40x30
Grosime 1,2 cm
Culoare Material Maro
Tip Material Legno

Produse din aceeași categorie