Modalitati prin care poti incorpora piatra naturala in camera de zi
Materiale

Modalitati prin care poti incorpora piatra naturala in camera de zi

Piatra naturală este folosită în construcții și în design încă din cele mai vechi timpuri, cu toate acestea, abia în zilele noastre, aceast material a început să fie folosit masiv, pe scară largă, în special pentru designul interior. De la plăcile cu care sunt acoperiți pereții, până la blaturi de bucătărie și șeminee, exista o mulțime de modalități prin care poți aduce aspectul rustic și un ton elegant în casa ta. În articolul de astăzi, îți vom vorbi despre cele mai la îndemână modalități prin care poți face ca piatra naturală să devină parte din camera ta de zi.

1. Șemineu din piatră naturală

Un șemineu din piatră naturală va adăuga un aer nou camerei tale de zi. Pe lângă aportul estetic pe care îl aduce, șemineul va oferi camerei un plus de personalitate, dar și un plus de funcționalitate, deoarece în nopțile răcororoase poți uita de centrală și te poți încălzi direct la el. În funcție de bugetul pe care îl ai, poți alege între un șemineu realizat integral din marmură sau unul care să aibă un aspect asemănător cu cele construite din cărămidă. Mai multe detalii despre acest subiect găsești într-unul dintre articolele noastre precedente, „Șemineu din marmură – secretul unei atmosfere călduroase”.

2. Pereți acoperiți cu piatră naturală

Pereții acoperiți cu piatră naturală se potrivesc cel mai bine camerelor de zi mai înguste, tocmai datorită proprietății lor de a face orice cameră să pară mai spațioasă. La fel ca în cazul șemineelor, dacă vrei să îți acoperi pereții cu piatră naturală, ai un număr mare de opțiuni din care poți alege. Începând cu tipul pietrei, textura, culoare și chiar tipul de finisaj. Unele dintre cele mai populare opțiuni pentru placarea pereților sunt marmura, granitul și travertinul.

3. Masă din piatră naturală

În cazul în care nu ai nici un loc bun în care să instalezi șemineul din granit, iar pereții acoperiți cu piatra naturala nu sunt tocmai pe gustul tău, cea mai la îndemână opțiune este să adaugi in camera de zi o masa realizata din piatra naturala. Partea cea mai bună este că, atunci când vei redecora sau vei decide să faci o schimbare camerei, o poți schimba cu ușurință cu una care să se potrivească mult mai bine cu noul stil.

Când vine vorba de mese, poți opta între măsuțe de cafea, mese mari și mese de colți. Sute de culori modele și texturi îți stau la dispoziție și te vor ajuta să îi oferi camerei tale de zi aspectul pe care l-ai visat dintotdeauna.

Acestea sunt cele trei metode prin care poți aduce în casa ta piatra naturala. Daca vrei sa faci mai multe recomandari pe care le vadă și ceilalți cititori Stona, te invităm să folosești cu încredere secțiunea de comentarii. Până săptămâna viitoare, când vom reveni cu un nou articol, te așteptăm pe www.stona.ro, divizia noastră de retail, pentru a descoperi cele mai noi modele de piatra naturala.