3 Obiecte din marmura pe care le poti crea chiar tu
Materiale

3 Obiecte din marmura pe care le poti crea chiar tu

Pe lângă faptul că marmura este un material elegant și durabil, aceasta este și un material foarte versatil. Această versatilitate împreună cu paleta largă de culori și modele i-a adus de-a lungul timpului nenumărate întrebuințări, care mai de care mai diverse. Ne dorim ca articolul de astăzi să îți pună imaginația la încercare și să te facă mai curios asupra obiectelor pe care le poți crea chiar tu din piatră naturală. Ia-ți mănușile de protecție și să trecem la treabă.

 

Platou din marmură

Pentru că este o piatră naturală, marmura păstrează foarte bine temperatura. Cu alte cuvinte, în cazul în care pe platoul din marmură așezi aperitive reci, acestea vor rămâne proaspete pentru o perioada mai mare de timp, iar în cazul în care așezi gustări calde, acestea vor rămâne așa pentru o perioadă mai lungă de timp. Tot ce trebuie să faci pentru a crea un platou din marmură este să atașezi unei plăci mici două mânere pentru sertare. Pentru un efect garantat, îți recomandăm să folosești mânere în stil vintage.

 

Tablou de marmură

Poate cel mai ușor lucru pe care poți să-l construiești este un tablou din marmură. În ciuda faptului că porcescul de construcție este unul foarte simplu, efectul este unul cu adevărat spectaculos. Așadar, tot ce trebuie să faci este să alegi o placă de marmură cu un model deosebit, iar apoi să îi adaugi un sistem de agățare pe perete foarte rezistent. Nu uita să verifici și rezistența agățătoarei montate în perete. Folosește holșuruburi în raport cu greutatea plăcii.

 

Șemineu din marmură

Spre deosebire de primele două obiecte prezentate, ei bine, putem spune despre acest proiect că este unul pentru avansați. Înainte să construiești un șemineu din marmură, trebuie să cauți foarte multe informații și să iei în calcul toate aspectele. În plus, o schiță pentru proiect se va dovedi cu adevărat folositoare. În cazul în care, ești interesat de acest proiect, te invităm să citești și articolul nostru din iarnă, „Șemineu din marmură – secretul unei atmosfere călduroase”.

 

Te așteptăm și miercurea viitoare pe blogul nostru. Până atunci, descoperă cele mai noi modele de piatră naturală pe www.stona.ro.