CALCAR, NEW YELLOW SYLVIA, LASTRE, 2, LUSTRUIT

CALCAR, NEW YELLOW SYLVIA, LASTRE, 2, LUSTRUIT View larger

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Disponibil la comandă
Solicită ofertă

Informatii Utile

PRODUS

Calcarul este o rocă sedimentară de culoare albă, cenușie sau galbenă, compusă în special din minerale de calcit și aragonit. Calcarele se formează în general din sedimente biogene, dar se mai pot forma și prin reacții chimice sau procese clastice.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Calcarul New Yellow Sylvia are culoarea bej-gălbui, tonuri pale și nuanțe închise. Acesta se extrage din carierele de piatră din Egipt.

APLICAȚII POSIBILE

Calcarul poate fi folosit atât în exterior, cât și în interior, pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală. 

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

 

Caracteristici

Cod Produs 17629
Tip Calcar
Finisaj Lustruit
Unitate de Masura MP
Tip Produs Lastre
Grosime 2 cm
Culoare Material Galben
Tip Material Yellow sylvia

Din aceste materiale se pot realiza:

Blaturi de bucatarie

Solutia ideala pentru amenajarea si dotarea bucatariilor precum si a altor tipuri de interioare. Pot fi utilizate in orice situatie cand cerintele de ordin estetic sunt asociate cu cerinte de rezistenta si durabilitate.

Pavele

Pentru pavarea aleilor dintr-o gradina sau aflate la exteriorul casei nimic nu este mai indragit decat piatra naturala. In afara de durabilitatea materialului, de buna rezistenta la ciclurile inghet-dezghet, de estetica pe care o ofera.

Trepte

In cazul treptelor de interior, primeaza eleganta si asortarea cu restul finisajelor, asadar este importanta posibilitatea de a alege acele pietre naturale care ofera cea mai mare diversitate de culori.

Glafuri

Rolul glafurilor este, asadar, in mare masura estetic, chiar daca oricine stie ca au si o oarecare functie practica, pentru ca pe acestea se pot depozita obiecte. Pe glafurile ferestrelor poate fi pozitionat un ghiveci sau un obiect decorativ.

Produse din aceeași categorie