GRANIT, LEOPARD WHITE, PIATRA CUBICA, 8X8, 8, FIAMAT Vezi marit

GRANIT, LEOPARD WHITE, PIATRA CUBICA, 8X8, 8, FIAMAT

495.08 lei

/ MP
Preț fără TVA

15447

Disponibilitate: În Stoc

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant atunci când vine vorba de duritate și rezistență.

granit , fiamat , gri , leopard white , piatra cubica , 8 cm , 8x8

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant atunci când vine vorba de duritate și rezistență. În compoziția granitului predomină cuarțulfeldspatul și minerale de culoare închisă ca: biotit și mai rar amfiboli.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Plăcile de granit Leopard White au granulație redusă, culoare gri deschis și pete mici de cuarț alb. Acesta provine din China și a fost folosit timp de secole, existând un număr mare de clădiri cu însemnătate istorică realizate din acest material.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi granitul Leopard White atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, preţurile convenabile vin la pachet alături de calitate şi funcţionalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

Tip Granit
Finisaj Fiamat
Unitate de Masura MP
Tip Produs Piatra cubica
Dimensiune 8x8
Grosime 8 cm
Culoare Material Gri
Tip Material Leopard white

Produse din aceeași categorie