SANDSTONE, AGRA RED, PLACAJ, 60X30, 2, NATURAL

121.15 lei

/ MP
Preț fără TVA

18973

Disponibilitate: În Stoc

PRODUS

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă din particule minerale, pietricele sau materie organică de mărimea granulelor de nisip. Materialul conține de asemenea un liant care unește toate granulele de nisip și care poate conține o serie de particule de sedimente sau argilă care ocupă spațiul dintre aceste granule.

2 cm , placaj , rosu , 60x30 , altele , natural , agra red

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă din particule minerale, pietricele sau materie organică de mărimea granulelor de nisip. Materialul conține de asemenea un liant care unește toate granulele de nisip și care poate conține o serie de particule de sedimente sau argilă care ocupă spațiul dintre aceste granule. Această piatră naturală se împarte în patru categorii: siltit, șist argilos sau argilit și conglomerat.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Sandstone-ul Agra Red provine din carierele de piatră din India. Acesta mai este cunoscut și sub numele de Dholpur Red. Sandstone-ul Agra Red are un grad mare de toleranță în utilizare, nelăsând să se vadă efectele intemperiilor chiar și după foarte mult timp.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi sandstone-ul Agra Red atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine și alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

TipSandstone
FinisajNatural
Unitate de MasuraMP
Tip ProdusPlacaj
Dimensiune60x30
Grosime2 cm
Culoare MaterialRosu
Tip MaterialAgra red

Produse din aceeași categorie