SANDSTONE, SPECKLE BROWN, PLACAJ, 60X30, 2, NATURAL Vezi marit

SANDSTONE, SPECKLE BROWN, PLACAJ, 60X30, 2, NATURAL

166.47 lei

/ MP
Preț fără TVA

19046

Disponibilitate: În Stoc

PRODUS

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă din particule minerale, pietricele sau materie organică de mărimea granulelor de nisip. Materialul conține de asemenea un liant care unește toate granulele de nisip și care poate conține o serie de particule de sedimente sau argilă care ocupă spațiul dintre aceste granule.

2 cm , placaj , maro , 60x30 , altele , natural , speckle brown

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă din particule minerale, pietricele sau materie organică de mărimea granulelor de nisip. Materialul conține de asemenea un liant care unește toate granulele de nisip și care poate conține o serie de particule de sedimente sau argilă care ocupă spațiul dintre aceste granule. Această piatră naturală se împarte în patru categorii: siltit, șist argilos sau argilit și conglomerat.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Sandstone-ul Speckle Brown provine din carierele de piatră din India. Unul dintre dintre avantajele acestui tip de piatră este rezistența sa la intemperii și păstrarea luciului în orice anotimp, deoarece pe suprafața nu se formează alge care ar putea să îi afecteze aspectul.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi sandstone-ul  Speckle Brown atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine și alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

Tip Sandstone
Finisaj Natural
Unitate de Masura MP
Tip Produs Placaj
Dimensiune 60x30
Grosime 2 cm
Culoare Material Maro
Tip Material Speckle brown

Produse din aceeași categorie