TRAVERTIN, SILVER C/C, PLACAJ, 40.6X30.5, 1.2, MAT + CHITUIT Vezi marit

TRAVERTIN, SILVER C/C, PLACAJ, 40.6X30.5, 1.2, MAT + CHITUIT

132.29 lei

/ MP
Preț fără TVA

38340

Stoc Epuizat
Solicită ofertă

PRODUS

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Roca ia naștere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

placaj , gri , travertin , 1.2 cm , mat , chituit , 40.6x30.5 , silver

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Roca ia naștere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon. În general, travertinul este poros. Dacă se închid porii cu praf de ciment, prin șlefuire și lustruire travertinul capătă o suprafață la fel de fină ca și marmura.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Travertinul Silver se extrage dintr-o carieră de rocă din Turcia. Acest travertin prezintă nuanțe de bej, gri și bleu, iar aspectul său este unul argintiu.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi travertin Silver atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Lastrele sunt bucăți mari de piatră tăiate la o anumită grosime din blocuri mari de piatră. 
Imaginile afișate au caracter informativ, fiecare lastră este un produs natural și niciodată două bucăți sau zone ale unei suprafețe din piatră nu vor fi identice. 
Acestea se achizitoneaza la bucată și se debitează separat, costul final fiind oferit direct de către un agent Stona.

Caracteristici

Tip Travertin
Finisaj Mat + chituit
Unitate de Masura MP
Tip Produs Placaj
Dimensiune 40.6x30.5
Grosime 1,2 cm
Culoare Material Gri
Tip Material Silver

Produse din aceeași categorie