TRAVERTIN, STN 906, BORDURA, 30.5X10, 0.8, MAT Vezi marit

TRAVERTIN, STN 906, PROFIL, 30.5X10, 0.8, MAT

24.45 lei

/ BUC
Preț fără TVA

38814

Disponibilitate: În Stoc

Toate materialele de tip bordura sunt produse numai in urma unei comenzi ferme.

Timpul necesar de productie si termenul de livrare va fi comunicat de catre un agent STONA.

bej , travertin , mat , clasic , 0.8 cm , profil , 30.5x10

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Roca ia naștere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon. În general, travertinul este poros. Dacă se închid porii cu praf de ciment, prin șlefuire și lustruire travertinul capătă o suprafață la fel de fină ca și marmura.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi travertin atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

Tip Travertin
Finisaj Mat
Unitate de Masura Buc
Tip Produs Profil
Dimensiune 30.5x10
Grosime 0,8 cm
Culoare Material Bej
Tip Material Clasic

Produse din aceeași categorie