GRANIT, JUPARANA COLOMBO, PLACAJ, 60X60, 1.5, LUSTRUIT

254.40 lei

/ MP
Preț fără TVA

22594

Disponibilitate: În Stoc

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant atunci când vine vorba de duritate și rezistență.

granit , lustruit , placaj , 60x60 , 1.5 cm , gri , juparana colombo

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant atunci când vine vorba de duritate și rezistență. În compoziția granitului predomină cuarțulfeldspatul și minerale de culoare închisă ca: biotit și mai rar amfiboli.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Plăcile de granit Juparana Colombo sunt extrase dintr-o carieră de rocă din apropierea localității Thagamalai din statul Tamil Nadu, India. Această piatră naturală este una dintre puținele care păstrează aceeași culoarea și aceeași dimensiune a blocurilor de piatră, de la un lot la altul. Ba mai mult, lastrele acestei pietre sunt perechi. Altfel spus, lastra unu și lastra doi sunt tăiate și lustruite la fel, astfel încât lastra doi reprezintă imaginea în oglindă a lastrei unu. Acestea sunt apoi depozitate în ordine, ceea ce permite păstrarea consistenței modelului. Datorită acestei calități, acest material este folosit pentru a oferi simetrie și echilibru estetic construcțiilor.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi granitul Juparana Colomboatât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, preţurile convenabile vin la pachet alături de calitate şi funcţionalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

Tip Granit
Finisaj Lustruit
Unitate de Masura MP
Tip Produs Placaj
Dimensiune 60x60
Grosime 1,5 cm
Culoare Material Gri
Tip Material Juparana colombo

Produse din aceeași categorie