GRANIT, MAPLE RED, PLACAJ, 60X60, 1.8, FIAMAT

200.25 lei

/ MP
Preț fără TVA

4216

Stoc Epuizat
Solicită ofertă

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant atunci când vine vorba de duritate și rezistență.

granit , placaj , 60x60 , rosu , maple red , fiamat , 1.8 cm

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant atunci când vine vorba de duritate și rezistență. În compoziția granitului predomină cuarțulfeldspatul și minerale de culoare închisă ca: biotit și mai rar amfiboli.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Plăcile de granit Maple Red sunt originare din China și au devenit cunoscute datorită combinației de roșu închis, gri deschis și negru.  Culoarea dominantă este roșu, dar procentajul ei diferă de la placă la placă, de aceea, e bine ca înainte să comanzi să faci o vizită în showroom. În funcție de intensitatea culorii dominante, granitul Maple Red se împarte în două modele secundare – Maple Red (Big red) și Maple Red (Light).

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi granitul Maple Red atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, preţurile convenabile vin la pachet alături de calitate şi funcţionalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

Tip Granit
Finisaj Fiamat
Unitate de Masura MP
Tip Produs Placaj
Dimensiune 60x60
Grosime 1,8 cm
Culoare Material Rosu
Tip Material Maple red

Produse din aceeași categorie