GRANIT, EMERALD PEARL, PIESE, 40X8, 1, LUSTRUIT Vezi marit

GRANIT, EMERALD PEARL, PIESE, 40X8, 1, LUSTRUIT

599.80 lei

/ MP
Preț fără TVA

6824

Stoc Epuizat
Solicită ofertă

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant, atunci când vine vorba de duritate și rezistență.

granit , lustruit , 1 cm , albastru , emerald pearl , piese , 40x8

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant, atunci când vine vorba de duritate și rezistență. În compoziția granitului predomină cuarțul, feldspatul și minerale de culoare închisă ca: biotit și mai rar amfiboli.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Plăcile de granit Emerald Pearl se extrag dintr-o carieră de rocă din Norvegia. Datorită compoziției și structurii cristalelor, acest tip de granit tinde să aibă un aspect tridimensional. Aflându-se într-o zonă cu temperaturi scăzute, granitul Emerald Pearl estre extra și prelucrat cu cele mai moderne echipamente de exploatare rezistente la condițiile meteorologice, tocmai de aceea finisajele sunt de o calitate superioară.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi granitul Emerald Pearl atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, preţurile convenabile vin la pachet alături de calitate şi funcţionalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

Tip Granit
Finisaj Lustruit
Unitate de Masura MP
Tip Produs Piese
Dimensiune 40x8
Grosime 1 cm
Culoare Material Albastru
Tip Material Emerald pearl

Produse din aceeași categorie