TRAVERTIN, NOCHE STANDARD C/C, PLACAJ, 40.6X40.6, 1.2, MAT + CHITUIT

115.79 lei

/ MP
Preț fără TVA

18643

Disponibilitate: În Stoc

PRODUS

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Roca ia naștere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon. 

placaj , maro , travertin , 1.2 cm , mat , chituit , 40.6x40.6 , noche standard c/c

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Roca ia naștere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon. În general, travertinul este poros. Dacă se închid porii cu praf de ciment, prin șlefuire și lustruire travertinul capătă o suprafață la fel de fină ca și marmura.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Travertinul Noche Standard provine din carierele de piatră din Turcia. Culoarea acestei pietre naturale este una maronie, cu o ușoară tentă orientală. Travertinul Noche Standard se potrivește foarte bine cu mobilierul modern, futurist, pentru a sublinia contrastul dintre cele două.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi travertin Noche Standard atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

TipTravertin
FinisajMat + chituit
Unitate de MasuraMP
Tip ProdusPlacaj
Dimensiune40.6x40.6
Grosime1,2 cm
Culoare MaterialMaro
Tip MaterialNoche standard c/c

Produse din aceeași categorie