TRAVERTIN, MEDIUM C/C, PLACAJ, 40.6X40.6, 1.2, MAT + CHITUIT

100.22 lei

/ MP
Preț fără TVA

4144

Disponibilitate: În Stoc

PRODUS

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Roca ia naștere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

bej , travertin , mat , chituit , placaj , 1.2 cm , 40.6x40.6 , medium c/c

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Roca ia naștere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon. În general, travertinul este poros. Dacă se închid porii cu praf de ciment, prin șlefuire și lustruire travertinul capătă o suprafață la fel de fină ca și marmura.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Travertin Medium provine din carierele de piatră din Turcia. Culoarea acestuia este formată dintr-o combinație de bej și alb, potrivită în special pentru casele cu un design modern și elegant, fapt ce conferă un aspect deosebit al casei.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi travertin Medium atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și funcționalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

TipTravertin
FinisajMat + chituit
Unitate de MasuraMP
Tip ProdusPlacaj
Dimensiune40.6x40.6
Grosime1,2 cm
Culoare MaterialBej
Tip MaterialMedium c/c

Produse din aceeași categorie