GRANIT, PADANG YELLOW, PIESE, LX8, 1, LUSTRUIT

263.51 lei

/ MP
Preț fără TVA

1203

Stoc Epuizat
Solicită ofertă

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant atunci când vine vorba de duritate și rezistență.

granit , lustruit , 1 cm , galben , padang yellow , piese , lx8

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant atunci când vine vorba de duritate și rezistență. În compoziția granitului predomină cuarțul, feldspatul și minerale de culoare închisă ca: biotit și mai rar amfiboli.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Plăcile de granit Padang Yellow sunt ideale pentru placarea suprafețelor expuse la condiții meteo nefavorabile, datorită durabilității sale ridicate. Acest granit se extrage dintr-o carieră din provincia chineză Fujian, iar aspectul și compoziția sa sunt unice – pete ruginii și venatură oxidată. Diferitele nuanțe de galben, de la cel mai închis până la cel mai deschis, vor oferi proiectului tău un aspect elegant și vor reuși să pună în evidență restul elementelor de design.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi granitul Granit Padang Yellow atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, preţurile convenabile vin la pachet alături de calitate şi funcţionalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

Tip Granit
Finisaj Lustruit
Unitate de Masura MP
Tip Produs Piese
Dimensiune Lx8
Grosime 1 cm
Culoare Material Galben
Tip Material Padang yellow

Produse din aceeași categorie