GRANIT, MADURA GOLD, PLACAJ, 30.5X30.5, 1, LUSTRUIT

334.40 lei

/ MP
Preț fără TVA

617

Stoc Epuizat
Solicită ofertă

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant atunci când vine vorba de duritate și rezistență.

granit , lustruit , placaj , 1 cm , galben , 30.5x30.5 , madura gold

FOTOGRAFIILE MATERIALELOR AFISATE AU CARACTER INFORMATIV

Informatii Utile

PRODUS

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la mari adâncimi. Acesta este format din lavă care s-a răcit cu timpul și a devenit rece și grea. În etapa de răcire, granitul devine atât de tare încât este considerat al doilea material după diamant atunci când vine vorba de duritate și rezistență. În compoziția granitului predomină cuarțulfeldspatul și minerale de culoare închisă ca: biotit și mai rar amfiboli.

PARTICULARITĂȚILE PRODUSULUI

Plăcile de granit Madura Gold se extrag dintr-o carieră de rocă de lângă localitatea Madurai din satul Tamil Nadu, din India. În funcție de adâncimea de la care sunt extrase blocurile de piatră, culoarea aurie poate fi mai pală sau mai intensă. Fiind o piatră naturală foarte calitativă, lastrele sunt perechi, ceea ce înseamnă că lastra unu și lastra doi vor fi tăiate și lustruite astfel încât se va crea o imagine în oglindă între cele două.

APLICAȚII POSIBILE

Poți folosi granitul Madura Gold atât în interior, cât și în exterior pentru: pardoseli, pereți, scări, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

STONA

La Stona, preţurile convenabile vin la pachet alături de calitate şi funcţionalitate, pentru că ne dorim să aducem piatra naturală în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție consultanță telefonică de specialitate, livrare rapida și o gamă variată din care poți alege.

Caracteristici

Tip Granit
Finisaj Lustruit
Unitate de Masura MP
Tip Produs Placaj
Dimensiune 30.5x30.5
Grosime 1 cm
Culoare Material Galben
Tip Material Madura gold

Produse din aceeași categorie